Kurser for biologilærere på landets folkeskoler og gymnasier m.m.

Vores mål er at opdatere biologilærernes faglige viden og at hjælpe med til at gøre den nye viden brugbar og inspirerende i undervisningen, samt lette lærernes daglige planlægning af undervisningsforløb.

Det er vigtigt at få uddannet nogle gode folk til natur- og miljøområdet, specielt i disse tider med stigende udfordringer inden for miljø, natur og klima. 

Veluddannede miljøfolk starter med høje krav til underviserne i folkeskolen, gymnasiet og på universitetet. De skal have store faglige kompetencer, gøre undervisningen spændende, anvendelig og aktuel, og de skal være up to date med de nyeste teknologier og teknikker inden for læring og didaktik, samtidig med der bliver stillet stadig højere og højere krav til effektiviteten i arbejdet.

Det er den udfordring, vi med vores kurser vil hjælpe med at løfte.

Vi har på kurserne fokus på høj anvendelighed, praksisorienteret undervisning, læring og didaktik, samt aktualitet.

Kurser uden dato og rekvirerede kurser

Vi udbyder i øjeblikket kurser uden forudbestemt afholdelsesdato på, for at imødekomme lærernes travle hverdag med mange opgaver. Når man tilmelder sig er det således kun en forhåndstilkendegivelse, og når der er nok tilmeldte til at kurset kan køre, fastsætter vi en dato, hvor alle kan.

Udover vores 'ad hoc' kurser tilbyder vi ligeledes rekvirerede kurser, hvor man som faggruppe, eller skoler i et lokalområde kan bestille et kursus hos os lige efter ens hoved.

Det kunne være undersøgelse af et lokalt naturområde, som man gerne vil bruge i undervisningen, men ikke har tid til at forberede i dybden, eller man gerne vil have nye øjne på mulighederne.

For udvikling og bestilling af kurset, kontaktes kursusudvikler Suna Rokkjær på mail sr@fvc.dk eller telefon 89212167/41126221.

Se de kurser vi har her:

Biologi kurser

 

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde