Momsfradragsret

Kursusdeltagerens virksomhed har adgang til momsfradrag i samme omfang som virksomheden normalt har fradragsret. Se også notat fra BDO af 18/12 2014 her.

Omgivelser og faciliteter

De fleste kurser foregår på Vejlsøhus

Næsten alle vore kurser og temadage afholdes på Ferskvandscentrets eget konfencecenter, Vejlsøhus, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg. Undervisningen foregår i lokaler i den store hvide hovedbygning eller i den mindre bygning M overfor hovedbygningens hovedindgang. Laboratoriearbejde holdes i bygning K, der ligger bag AQUA i forhold til hovedbygningen. Fersvanscentret og Vejlsøhus er røgfrie. 
 

Vejlsøhus fik det statskontrollerede Bronze ø-mærke i 2012, som det første Hotel- & Konferencecenter i Jylland og det fjerde i Danmark. 
 

 

 

Alle priser er inkl. fuld forplejning og overnatning

Vejlsøhus er kendt for sit fremragende køkken og vores kokke sørger for, at dit kursus også bliver en dejlig gastronomisk oplevelse.

Dagskurser inkluderer morgenkaffe/te med rundstykker, formiddagskaffe/te og frisk, skåret frugt ad libitum, overdådig frokostbuffet inkl. en øl/vand og kaffe/te, eftermiddagskaffe/te med hjemmebagt kage og skåret frugt ad libitum samt isvand i mødelokalet hele dagen.

 
I hovedbygningen afholdes de fleste kurser - og der er kurser næsten året rundt

Kursister overnatter på Vejlsøhus

En del kurser strækker sig over to eller tre dage. Da overnatter kursisterne så vidt muligt på Vejlsøhus' egne værelser. Læs mere om værelserne på Vejlsøhus' hjemmeside her.

 

I enkelte tilfælde kan vi have for få værelser til at huse alle kursister. Så overnatter nogle på den nærliggende Gl. Skovridergaard, der ligger i gå-afstand. I meget travle perioder kan det blive nødvendigt at bruge andre hoteller i Silkeborg. I så fald bliver du kontaktet af receptionen før kurset.
 

 
Til tider serverer vi frokost eller middag i "Dråben"

Du kan også overnatte før kurset

Hvis du kommer langvejs fra, kan det være en fordel at overnatte før kurset eller temadagen starter. For kr. 675,- excl. moms får du et enkeltværelse på vores eget konferencecenter. Kommer du før kl. 21 på en hverdag, kan du som regel få nøglen udleveret i receptionen.

 

Kommer du på en hverdag senere end kl. 21, vil vi bede dig kontakte Vejlsøhus på tlf. 89 21 21 21 eller på info@vejlsoehus.dk Så kan du aftale kode til nøglebox, eventuel sandwich m.m.

Hvis du ankommer en søndag, uanset tidspunkt, vil vi også bede dig om at kontakte Vejlsøhus.

 
Der vil som regel være betjening i receptionen indtil kl. 21 på hverdage.