Åmandstræf 2020 Sjælland

På årets åmandstræf får du igen en orientering vandplanerne og hører lidt om DCE's seneste rapport om hvordan påvirker grødeskæringen vandløbet.
Derudover ser vi bl.a. på en ny vejledning om ved i vandløbet og får lidt nyt fra fiskefronten hos DTU AQUA, og hvem der ejer de dyr og planter, der lever vildt i vores natur.
Hør også, hvordan Rebild Kommune har håndteret AT's påbud om ensidt arbejde og høje løft, inden vi slutter dagen af med at løfte sløret for de 2 nye åmandsuddannelser.
Og så er der afsat tid i programmet til erfaudveksling.
Målgruppe: Åmandstræf er for alle, der har med åmandsarbejdet at gøre. Du behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Ferskvandscentret arrangerer en række kurser for åmænd, formænd, skovfolk og andre ansatte i private entreprenørfirmaer og kommuner, der står for grødeskæring, vedligeholdelse og restaurering af vandløb. Kurserne udgør tilsammen en sammenhængende åmandsuddannelse. Som supplement til åmandsuddannelsen arrangerer Ferskvandscentret hvert år et Åmandstræf. Formålet med Åmandstræf er i et kollegialt samvær at udveksle erfaringer og at opdatere deltagerne omkring aktuelle vandløbs- og arbejdsmæssige forhold.

Hvis du har forslag til programmet eller ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte biolog Dion G. Nørgaard, e-mail: dn@fvc.dk, tlf.: 8921 2177
Undervisere
Kursusledelse
• Kursusudvikler Alex Ovesen, Ferskvandscentret
Undervisere
• Seniorrådgiver Esben Astrup Kristensen, EnviDan A/S
• Naturgeograf Søren Madsen, Næstved Kommune
• Faglærer Erik Lund Nymark, Skovskolen
• Kursusudvikler Alex Ovesen, Ferskvandscentret
• Faggruppeleder Kim Øbro, Rebild Kommune
18138
Åmandstræf 2020 Sjælland
12. november 2020
Tilmeldingsfrist: 9. oktober 2020
Kursussted: Comwell Sorø, Abildvej 100, 4180 Sorø
Pris: 2050,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde