Kurser for gymnasielærere

Ferskvandscentret tilbyder grundlæggende, faglige kurser om natur og miljø. Kurserne er målrettet gymnasielærere på STX, HF, HTX og VUC, og målet med kurserne er dels at opdatere biologilærernes faglige viden, dels at hjælpe med til at gøre den nye viden brugbar og inspirerende i undervisningen.

7 kurser fundet.
  • Lær, hvad der kendetegner et godt vandløb, hvilke fysiske parametre der gør sig gældende, og hvordan du bestemmer et vandløbs kvalitet i felten ud fra biologien. Hør også om interesser omkring vandløbene og forvaltning af dem.

  • Få praktisk og teoretisk viden om marinbiologi, øvelser til alle niveauer og fif til dit eget undervisningsforløb, til biologiundervisningen i gymnasiet

  • Få afprøvet forskellige øvelser inden for økologien - lige til at tage med hjem og bruge i både laboratoriet og klasseværelset

  • Få afprøvet forskellige øvelser inden for økologien - lige til at tage med hjem og bruge i både laboratoriet og klasseværelset.

  • Bien er det nye forsøgsdyr inden for biologiøvelser i gymnasiet. Økologi, adfærd, genetik og fysiologi er emner, der kan dækkes ved øvelser med bier. Øvelser, du får med hjem fra kurset her.

  • Du får faglig viden til dit eget og tilstødende klassetrin om vandhuller og søer, og mulighed for at prøve forskellige metoder i praksis, så du er godt rustet til at inddrage det i biologiundervisningen. Vi arbejder også med progression.

  • Få praktisk og teoretisk viden om populationsbiologi, øvelser til alle niveauer og fif til dit eget undervisningsforløb til biologiundervisningen i gymnasiet.

7 kurser fundet.

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde