Tilslutnings- og udledningstilladelser

Skal du i gang med at give en udledningstilladelse af renset spildevand eller lave en tilslutningstilladelse til offentlig kloak, men mangler viden og input? Så kom og få indblik i lovgrundlaget og hvordan du udarbejder en tilladelse med vilkårsformuleringer, egenkontrol m.m.

Vi giver dig viden og inspiration til praktisk anvendelse af vejledningen og du hører om praktiske erfaringer med udarbejdelse og håndhævelse af en tilladelse. Så udbyttet er, at du får de rette værktøjer til at lave en komplet tilslutnings- og udledningstilladelse.
Målgruppe: Miljømedarbejdere, der arbejder med eller skal til at arbejde med tilslutningstilladelser til offentlig kloak og/eller skal give udledningstilladelser til større udledninger af renset spildevand, primært til Spildevandsforsyningen. Private rådgivere kan også have glæde af kurset.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Skal du igang med at give en udledningstilladelse af renseet spildevand eller lave en tilslutningstilladelse til offentlig kloak, men mangler viden og input? Så kom og få indblik i laovgrundlaget og hvordan du udarbejder en tilladelse med vilkårsformuleringer, egenkontro m.m.
Vi giver dig viden og inspiration til praktisk anvendelse af vejledningen og du hører om de praktiske erfaringer med udarbejdelse og håndhævelse af en tilladelse. Så udbyttet er, at du får de rettte værktøjer til at lave en komplet tilslutnings- og udledningstilladelse.
NB: Regnbetingede udledninger behandles på et selvstændigt kursus.
Undervisere
Kursusledelse
• Cand.techn.soc., MEM Erik Jørgensen, Københavns Kommune
• Kursusudvikler Annette Vesterager, Ferskvandscentret
Undervisere
• Biolog Christian Dahl Jacobsen, Kolding Kommune
• Cand.techn.soc., MEM Erik Jørgensen, Københavns Kommune
• Advokat Niels Vase, HjulmandsKaptain
18053
Tilslutnings- og udledningstilladelser
8. juni 2020 til
9. juni 2020
Tilmeldingsfrist: 8. maj 2020
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 7600,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde