Temadag for biogasfolk

Hvad må tilsættes et biogasanlæg, hvordan skal det håndteres og hvem er myndighed?

Formålet med temadagen er at belyse fordele og ulemper ved anvendelse af affaldsprodukter og biprodukter i biogasanlæg. Anvendelse af affaldsprodukter og biprodukter stiller en række krav til dokumentation og overholdelse af regler. Vi ser på regler fra fra producentkommune via Fødevarestyrelsen til modtagerkommune, herunder anvendelse af produkter fra udlandet. Målgruppe: Temadagen henvender sig primært til driftsledere på biogasanlæg samt kommunale sagsbehandlere, der fører tilsyn med biogasanlæg
Uddybende oplysninger
Om kurset
Formålet med temadagen er at belyse fordele og ulemper ved anvendelse af affaldsprodukter og biprodukter i biogasanlæg. Anvendelse af affaldsprodukter og biprodukter stiller en række krav til dokumentation og overholdelse af regler. Vi ser på regler fra fra producentkommune via Fødevarestyrelsen til modtagerkommune, herunder anvendelse af produkter fra udlandet.
Undervisere
Undervisere
• Procesingeniør Bettina Veje Andersen
• Miljøsagsbehandler Brian Lenz Hansen, Lemvig Kommune
• Dion Nørgaard, Ferskvandscentret
• Specialkonsulent Tilsynsførende Dyrlæge Erik Vestergaard, Fødevarestyrelsen / Dansk Biogas Rådgivning
18066
Temadag for biogasfolk
5. marts 2020
Tilmeldingsfrist: 31. januar 2020
Kursussted: Gl. Skovridergaard
Pris: 1995,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde