Spildevandsplanen

Mangler du inspiration til at løse udfordringer omkring udarbejdelse af spildevandsplanen? Så står vi klar med ny viden og praktiske tips til at lette dit daglige arbejde.
Vi giver dig overblik over både de formelle rammer og de praktiske muligheder, herunder rollefordelingen mellem myndighed og forsyningsselskab. Vi belyser arbejdet med revisioner, tillæg og den digitale spildevandsplan, og vi giver dig inspiration og konkrete idéer til at løse klimaudfordringerne. Har du selv aktuelle myndighedsmæssige udfordringer, inddrager vi dem gerne i kurset. For at øge dit udbytte krydrer vi kurset med cases og gruppeopgaver.
Målgruppe: Alle, der arbejder med kommunal spildevandsplanlægning og de tilknyttede myndighedsopgaver, herunder ansatte på medarbejder– og lederniveau i kommunal administration, samt private rådgivere. Kurset er desuden yderst relevant for Forsyningsselskaberne, da I er en vigtig del af processen.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Mangler du inspiration til at løse udfordringer omkring udarbejdelse af spildevandsplanen? Så står vi klar med ny viden og praktiske tips til at lette dit daglige arbejde.

Vi giver dig overblik over både de formelle rammer og de praktiske muligheder, herunder rollefordelingen mellem myndighed og forsyningsselskab.

Vi belyser arbejdet med revisioner, tillæg og den digitale spildevandsplan, og vi giver dig inspiration og konkrete idéer til at løse klimaudfordringerne. Har du selv aktuelle myndighedsmæssige udfordringer, inddrager vi dem gerne i kurset.

For at øge dit udbytte krydrer vi kurset med cases og gruppeopgaver.

Det åbne land — et andet kursus!
Bemærk: Spildevandsplanlægning for det åbne land berøres kun kort i kurset, idet vi fortsat udbyder et særskilt 2-dages kursus indenfor området”


Undervisere
Kursusledelse
• Civilingeniør Maibritt Søstrøm, EnviDan A/S
• Kursusudvikler Annette Vesterager, Ferskvandscentret
Undervisere
• Projektleder Thomas Borch Hansen, Favrskov Forsyning A/S
• Civilingeniør Maibritt Søstrøm, EnviDan A/S
• Civilingeniør Marcus Tranbjerg, Macons
• Advokat, ph.d. Pernille Aagaard Truelsen, Advokatfirmaet Energi & Miljø
18044
Spildevandsplanen
18. maj 2020 til
19. maj 2020
Tilmeldingsfrist: 17. april 2020
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 7600,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde