Ekstern støj

Har du brug for en grundlæggende viden om støj og støjmålinger? Så er her kurset for dig.
Du får et grundlæggende kendskab til, hvordan du laver en støjmåling og til de relevante støjvejledninger, som du har brug for i arbejdet med støj. I løbet af dagen kommer du også til at udføre dine egne orienterende støjmålinger. Vi gennemgår de specielle problematikker omkring støj fra dagligvarebutikker, støjende fritidsaktiviteter, støj fra vindmøller og lavfrekvent støj.

Kurset veksler mellem teori, gruppearbejde og praktisk støjmåling. Medbring din egen støjmåler, hvis du har mulighed for det.
Målgruppe: Miljømedarbejdere i kommuner og stat, der arbejder med ekstern støj. Kurset kan også følges af undervisere og private rådgivere. Det er en fordel, at du har kendskab til industrivirksomheders miljøforhold og til miljølovgivningen.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Har du brug for en grundlæggende viden om støj og støjmålinger? så er her kurset for dig.

Du får et grundlæggende kendskab til, hvordan du laver en støjmåling og til de relevante støjvejledninger, som du har brug for i arbejdet med støj. I løbet af dagen kommer du også til at udføre dine egne orienterende støjmålinger.

Vi gennemgår de specielle problematikker omkring støj fra dagligvarebutikker, støjende fritidsaktiviteter, støj fra vindmøller og lavfrekvent støj. Kurset afrundes af en erfaren sagsbehandler, som deler ud af sin viden og erfaringer med støjsager.

Kurset veksler mellem teori, gruppearbejde og praktisk støjmåling. Medbring din egen støjmåler, hvis du har mulighed for det.
Undervisere
Kursusledelse
• Kursusudvikler Annette Vesterager, Ferskvandscentret
• Civilingeniør Carsten Villsen, NIRAS
Undervisere
• Biolog Jesper Lund Thomsen, Herning Kommune
• Civilingeniør Carsten Villsen, NIRAS
18082
Ekstern støj
8. september 2020
Tilmeldingsfrist: 7. august 2020
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 3700,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde