De svære & dyre fraktioner - hvad gør vi, hvor bliver de af?

Deponi, lyskilder, farligt affald og mineraluld

Lær, hvad I kan gøre for at få endnu mere ud af kundernes affald. Hør, hvordan en større del jeres fraktioner kan blive til værdifulde ressourcer.
Her tager vi fat i nogle af de dyre fraktioner, vi måske gerne vil have mindre af: Deponi, mineraluld, sanitet, farligt affald og kemikalier samt lyskilder.

Når du kender affaldets videre vej, så kan du give kunderne på genbrugsstationen den gode historie, som får dem til at forstå. På den måde bliver din viden til større bevidsthed og bedre sortering. Så får vi mere affald tilbage som ressourcer til glæde for miljø og økonomi.
Målgruppe: Alle medarbejdere på genbrugsstationer og formidlere om affald. Administrative medarbejdere i affaldsselskaber mm. vil også have glæde af den konkrete viden, kurset giver.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Lær, hvad I kan gøre for at få endnu mere ud af kundernes affald. Få helt konkret mindre affald i nogle af de dyre fraktioner. Hør, hvordan en større del af jeres fraktioner kan blive til værdifulde ressourcer.

Vi fortsætter, hvor vi slap på det første kursus om affaldsfraktioner. Her tager vi fat i fraktioner, vi måske gerne vil have mindre af, fx deponi. Andre svære og dyre fraktioner er mineraluld, kemikalier, lyskilder, sanitet og farligt affald. Du hører, hvad der sker med fraktionerne og hvordan de skal sorteres bedst. Og hvad du skal pille ud af fraktionerne.

Med din viden om fraktionernes videre vej, så kan du fortælle dine kunder på genbrugsstationen den gode historie, og så forstår de, hvorfor og hvordan, tingene hænger sammen. På den måde bliver din viden til større bevidsthed og bedre sortering. Så får vi mere affald tilbage som ressourcer til glæde for miljø og økonomi. Og mindre affald, hvor det ikke hører hjemme.

Det er netop dig som pladsmanden M/K på genbrugsstationerne, der er en vigtig brik for at nå regeringens mål om mindre affald og mere genanvendelse. Derfor indkalder vi igen en lang række aftagere af affaldsfraktionerne, der kan fortælle, hvordan de håndterer og omsætter dem.
Undervisere
Kursusledelse
• Lone Carlsson, Ferskvandscentret
Undervisere
• FA-koordinator Claus Andersen, STENA RECYCLING A/S
• Lone Carlsson, Ferskvandscentret
• Area Sales Manager Johnny Kristensen, RGS Nordic
• Civilingeniør Peter L. Madsen, Reno Djurs I/S
• Salgsdirektør Jørn Tidemann, Fortum Waste Solutions A/S
18017
De svære & dyre fraktioner - hvad gør vi, hvor bliver de af?
24. marts 2020
Tilmeldingsfrist: 21. februar 2020
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 3600,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde