Arbejdsmiljø i spildevandssektoren

ARBEJDSMILJØREPRÆSENTANT

Alle forsyninger er forpligtiget til at tilbyde Arbejdsmiljørepræsentanten og lederen i arbejdsmiljøgruppen minimum halvanden dags efteruddannelse i arbejdsmiljø hvert år.
Kurset imødekommer dine behov for at begå dig indenfor arbejdsmiljø i spildevandssektoren. Vi kommer ind på det fysiske arbejdsmiljø som risikozoner, kemiske stoffer, værnemidler m.m., men også det psykiske arbejdsmiljø er vigtigt, da et godt psykisk arbejdsmiljø giver glade medarbejdere og dermed større produktivitet. Du bliver naturligvis også klædt godt på indenfor alle de regler, love og bekendtgørelser, der er på området.
Målgruppe: Arbejdsmiljølederen og -repræsentanten, der til daglig konfronteres med problemer omkring arbejdsmiljø, men også øvrige medarbejdere der har interesse for arbejdsmiljø. Ligeledes kan sælgere og konsulenter, der ønsker et nøjere kendskab til hvilke problemstillinger, der kan opstå ved arbejde med spildevand, med fordel deltage i kurset.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Lær at begå dig indenfor arbejdsmiljø i spildevandsbranchen.

Arbejde med spildevand udgør nemlig en særlig risiko — der er både en biologisk og en kemisk påvirkning. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du bedst beskytter dig.

Alle forsyninger er forpligtiget til at tilbyde Arbejdsmiljørepræsentanten minimum halvanden dags efteruddannelse i arbejdsmiljø hvert år (trådt i kraft den 1. oktober 2010). Vores kursus opfylder kravet.

Kurset behandler det fysiske arbejdsmiljø som risikozoner, kemiske stoffer, værnemidler m.m., men også det psykiske arbejdsmiljø er vigtigt. Et godt psykisk arbejdsmiljø giver glade medarbejdere og dermed større produktivitet.

Bliv klædt godt på indenfor alle de regler, love og bekendtgørelser, der er på området.
Undervisere
Kursusledelse
• Lone Carlsson, Ferskvandscentret
• Chefkonsulent Jasper Eriksen, ArbejdsmiljøCentret A/S
Undervisere
• Konsulent Lisbeth Damkjær Christensen, Teknologisk Institut
• Chefkonsulent Jasper Eriksen, ArbejdsmiljøCentret A/S
• Arbejdsmiljøleder Karen Klarskov Møller, Aarhus Vand A/S
• Konsulent Henrik Taastrøm, Taastrøm Ledelse og Procesudvikling
• Arbejdsmiljøkonsulent Jens Kr. Winbladh, CRECEA A/S
18005
Arbejdsmiljø i spildevandssektoren
29. oktober 2019 til
30. oktober 2019
Kurset er åbent for tilmelding
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 7600,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde