Åmandstræf 2020 Silkeborg

Åmandstræf er for alle, der har med åmandsarbejde at gøre, såvel nye og erfarne åmænd.

Formålet med dagen er at udveksle erfaringer i et kollegialt samvær og at opdatere dig omkring aktuelle vandløbs- og arbejdsmæssige forhold.

Emnerne på årets træf er endnu ikke lagt fast. Derfor har du chancen for at sætte dit præg på dagen med forslag. Skriv til Suna Rokkjær på sr@fvc.dk eller ring på 8921 2167 og kom med input.Målgruppe: Åmandstræf er for alle, der har med åmandsarbejdet at gøre. Du behøver ingen særlige forudsætninger for at deltage.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Mød en kollega, du ikke kendte, og få faglige input på årets Åmandstræf.

Hvert år arrangerer vi på Ferskvandscentret Åmandstræfet, det årlige mødested for alle landets åmænd. Træffet supplerer Åmandsuddannelsen, som Skovskolen har overtaget fra Ferskvandscentret i 2018.

Formålet med Åmandstræffet er at åmænd møder kolleger og ligesindede fra resten af landet og udveksler erfaringer. Samtidig vil vi gerne opdatere jer med aktuelle vandløbs- og arbejdsmæssige forhold gennem en række faglige indlæg.

Hvis du har forslag til programmet eller ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte biolog Dion Nørgaard, e-mail: dn@fvc.dk, tlf.: 8921 2177.
Undervisere
Kursusledelse
• Kursusudvikler Suna Rokkjær, Ferskvandscentret
Undervisere
• Biolog Annette Baattrup-Pedersen, Institut for Bioscience
• Miljøtekniker Åge Ebbesen, Silkeborg Kommune
• Miljøtekniker Bo Levesen, Vejle Kommune
• Biolog Bent Lauge Madsen
18140
Åmandstræf 2020 Silkeborg
17. november 2020
Tilmeldingsfrist: 16. oktober 2020
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 2050,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde