Kystbeskyttelse

Kurset er endnu ikke datosat. Har du seriøs interesse for kurset, så tilmeld dig uforpligtende. Så fastsætter vi en dato og udbyder kurset frit, når der er interesse nok.

Strukturreformen og klimadebatten har øget behovet for viden om forvaltningen af de danske kyster. Vi dykker ned i de aktuelle forvaltningsmæssige udfordringer ved vore kystnære områder. Hvilke rettigheder og pligter har kommunen og de kystnære borgere? Vi gennemgår relevante paragraffer og procedurer ved myndighedsbehandling, eksempelvis tolkning af kystbeskyttelseslovens §1. Vi fortæller om opnåede erfaringer med forskellige kystbeskyttelsesforanstaltninger. Vi ser også på at alle vil bygge tæt på/ved vandet, klimaændringernes betydning, skal der kystbeskyttes overalt og hvordan, og hvordan er det med økonomi og tilskud til kystbeskyttelse?
Målgruppe: Medarbejdere der arbejder med administration af kystbeskyttelse og sagsbehandling ved oversvømmelsessager m.v. i kommunen.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Strukturreformen og klimadebatten har øget behovet for viden om forvaltningen af de danske kyster nu og i fremtiden. På kurset dykker vi ned i de forvaltningsmæssige udfordringer, som er aktuelle ved de kystnære områder. Hvilke rettigheder og pligter har kommunen og de kystnære borgere? Vi gennemgår relevante paragraffer og procedurer i forbindelse med myndighedsbehandlingen, eksempelvis tolkning af kystbeskyttelseslovens § 1. Vi vil også fortælle om de opnåede erfaringer med forskellige kystbeskyttelsesforanstaltninger. Af andre emner kan eksempelvis være at alle vil bygge tæt på/ved vandet, klimaændringernes betydning, skal der kystbeskyttes overalt og hvordan, og hvordan er det med økonomi og tilskud til kystbeskyttelse?
17165
Kystbeskyttelse
Kurset er åbent for tilmelding
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 3450,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder ophold i enkeltværelse på flerdageskurser, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, forplejning, kompendiemateriale m.v.
Tilmeld