Certificeret konfliktmægleruddannelse

Uddannelsen afholdes ad hoc. Tilmeld dig uforpligtende, så fastsætter vi en dato og udbyder kurset frit, når der er interesse nok. Kernen i konfliktmægleruddannelsen er at opnå en forståelse for, at samarbejde og konflikt ikke er to adskilte størrelser, men faser i en proces, som altid omfatter noget af begge dele. Konfliktmægleruddannelsen er primært en praktikeruddannelse, som er intensiv og konkret.
Det grundlæggende menneskesyn bag uddannelsen – og dermed den holdning, der ligger bag konceptet – er: Alle ønsker vi det bedste i vores forskellige sammenhænge, og alle har vi de bedste hensigter. Blot har vi ikke altid de konkrete værktøjer til vores rådighed, som får det til at lykkes. Det er disse værktøjer, du får på denne uddannelse.
Vi kigger sammen ind i de psykologiske og sociale mekanismer, der er på spil imellem mennesker, der er sammen – og så går vi i gang med at putte i værktøjskassen.
Uddannelsen vil opleves som en blanding af teori, rollespil, refleksioner, dialog, coaching, konfliktmæglinger samt historiefortællinger.
Målgruppe: Uddannelse henvender sig til alle, der interesserer sig for områderne konfliktmægling, coaching og hvordan det gode samarbejde udvikles. Der kræves ingen forkundskaber for at deltage på konfliktmægleruddannelsen.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Kernen i uddannelsen er at opnå en forståelse for, at samarbejde og konflikt ikke er to adskilte størrelser, men faser i en proces, som altid omfatter noget af begge dele. Konfliktmægleruddannelsen er primært en praktikeruddannelse, som er intensiv og konkret. Det grundlæggende menneskesyn bag uddannelsen – og dermed den holdning, der ligger bag konceptet – er: Alle ønsker vi det bedste i vores forskellige sammenhænge, og alle har vi de bedste hensigter. Blot har vi ikke altid de konkrete værktøjer til vores rådighed, som får det til at lykkes. Det er disse værktøjer, du får på denne uddannelse. Vi kigger sammen ind i de psykologiske og sociale mekanismer, der er på spil imellem mennesker, der er sammen – og så går vi i gang med at putte i værktøjskassen.
Uddannelsen vil opleves som en blanding af teori, rollespil, refleksioner, dialog, coaching, konfliktmæglinger samt historiefortællinger.
Modulerne udbydes som en samlet uddannelse med certificering. Endvidere kan modulerne tages enkeltvis og afsluttes med modtagelse af et kursusbevis. Som et særligt tilbud vil du modtage en coachsamtale i forbindelse med eller mellem modulerne. Herved vil du opnå en endnu større afklaring af, hvilke områder du ønsker at arbejde med.
Læs mere på www.fvc.dk/kursus/3840.
Uddannelsen er endnu ikke datosat. Har du seriøs interesse i uddannelsen, så tilmeld dig helt uforpligtende. Så fastlægger vi datoerne for modulerne, når der er interesse nok for uddannelsen.
17848
Certificeret konfliktmægleruddannelse
Kurset er åbent for tilmelding
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 28000,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde