Optimering af mindre renseanlæg

Har du din daglige gang på et mindre renseanlæg, og vil du gerne have et bedre indblik i processerne og styringen af anlægget? Så kom med og lær at bruge tilstandsvurderingen til at skabe overblik og optimere driften.
Hvilke procesparametre er nødvendige for en sikker drift? Hvilke nøgletal er vigtige? Og hvilke driftsfordele opnår du ved at skifte til de nyeste teknologier? Det er du blevet meget klogere på efter kurset.
Målgruppe: Medarbejdere i spildevandsforsyninger, der beskæftiger sig med processer og styring af renseanlæg. Kurset er også relevant for medarbejdere i rådgivende firmaer indenfor spildevandsrensning. Vi forudsætter, at deltagerne har en grundlæggende viden om spildevandsrensning svarende til kurserne Procesteknik 1 og 2.
Uddybende oplysninger
Om kurset
Er dit renseanlæg optimeret ?
På dette kursus får du indblik i muligheder for optimering af driften på mindre renseanlæg, med afsæt i anlæggets tilstand og funktion samt styring.Tilstandsvurderingen er et vigtig redskab til at skabe overblik over dine mindre anlæg og til at sikre det bedst mulig grundlag for driftsoptimering.
Vi kigger på hvilke procesparametre som er absolut nødvendige for en sikker drift, hvilke nøgletal der er vigtige og om der er et godt sammenspil mellem afløbssystemet og de tilhørende mindre renseanlæg. Hvilke muligheder kan et værktøj som avanceret styring af renseanlæg give for optimeret drift og hvilke driftsfordele kan der opnås ved at udskifte gamle maskinkomponenter med de nyeste teknologier?
Undervisere
Kursusledelse
• Kursusudvikler Lone Carlsson, Ferskvandscentret
• Procesingeniør Svend Marker, Krüger A/S
Undervisere
• Senior ingeniør Kai Beltoft, Krüger A/S
• Procesingeniør Svend Marker, Krüger A/S
• Driftsleder Peter Møller Andersen, Ikast-Brande Spildevand A/S
17969
Optimering af mindre renseanlæg
9. maj 2019
Tilmeldingsfrist: 5. april 2019
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 3600,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder forplejning, kompendiemateriale, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, m.v. Ved flerdageskurser er overnatning også inkluderet.
Tilmeld

Kontakt os

Ferskvandscentret Kursusafdelingen
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf.
+45 89 21 21 00
E-mail:
kursus@fvc.dk

Åbningstider

Cookies og persondata

CVR: 1069 1133

Samarbejde