Vandhulsundersøgelser

NYT NYT NYT - Fokus på læring og progression

Fokus på læring og progression mellem klassetrinnene, fra udskolingen i grundskolen til 3. g i gymnasiet.
Du får faglig viden til dit eget og tilstødende klassetrin om vandhuller og søer, og mulighed for at prøve forskellige metoder i praksis, så du er godt rustet til at inddrage det i biologiundervisningen. Vi ser bl.a. på, tilpasninger til økosystemet, og kigger på gode forsøg der er oplagte at lave i felten og i klasselokalet på de forskellige klassetrin. Bazar med øvelser og forsøg du kan tage med hjem og arbejde videre med bliver fremvist til inspiration.
Du får også indsigt i andre læringsmetoder, da vi giver indblik i og eksempler på undervisning fra grundskolens udskolingsklasser til gymnasiets afslutning, med fokus på progression og praksisfællesskab.
Kurset giver dig mulighed for at diskutere progression med kolleger på langs i uddannelsessystemet for herigennem at få større indsigt i dine elevers læring.
Et kursus, hvor du kommer hjem med en masse forsøg, øvelser og undervisningsmetoder til at fange elevernes interesse.

OBS: Vi tilbyder kurset til kr. 4.995,- ved tilmelding inden 1. juli 2016. Herefter er prisen kr. 5.995,-
Målgruppe: Gymnasielærere (STX, HF, HTX, VUC), der ønsker mere viden om livet i vandhuller, hvordan man undersøger dem og bruger dem i undervisningen på gymnasieniveau. Kurset er grundlæggende og giver dig bedre forudsætninger for at undervise i økologi på alle niveauer.
17377
Vandhulsundersøgelser
8. september 2016 til
9. september 2016
Tilmeldingsfrist: 5. august 2016
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 5995,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder ophold i enkeltværelse på flerdageskurser, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, forplejning, digitalt undervisningsmateriale m.v.
Tilmeld