Naturdata på Danmarks Miljøportal - brugerkursus

NaturAppl2 og Nyt Arealinformation på Danmarks Miljøportal

Kurset afholdes ad hoc. Tilmeld dig uforpligtende, så fastsætter vi en dato og udbyder kurset frit, når der er interesse nok.

Her lærer du, hvordan du får mest muligt ud af NaturAppl2 og Nyt Arealinformation på Danmarks Miljøportal (DAI). Kurset drejer sig udelukkende om naturdata. Du lærer bl.a. hvordan du trækker naturdata ud af Arealinformation, editerer data (også på den anden side af kommunegrænsen) og kobler dine egne polygoner til databasen. Vi kommer også ind på det nye fagdatavindue, der indføres i starten af 2014.

Kurset veksler mellem oplæg, dialog og øvelser, hvor du kan prøve funktionerne af i praksis. Begge undervisere har været med til at udvikle det nye Arealinformation. Du skal medbringe egen pc.
Målgruppe: Medarbejdere i kommuner og stat, der arbejder med naturdata i Danmarks Arealinformation. Rådgivere og andre, der arbejder med naturdata, kan også have glæde af kurset. Kurset er grundlæggende, så det er ikke en forudsætning, at du har arbejdet med NaturAppl eller DAI tidligere.
Undervisere
Kursusledelse
• Biolog Eva Christensen, Favrskov Kommune
• GIS-koordinator Reno Aagaard Lindberg, Silkeborg Kommune
Undervisere
• Biolog Eva Christensen, Favrskov Kommune
• GIS-koordinator Reno Aagaard Lindberg, Silkeborg Kommune
• Kursuschef Thomas Plesner, Ferskvandscentret
16965
Naturdata på Danmarks Miljøportal - brugerkursus
Kurset er åbent for tilmelding
Kursussted: Ferskvandscentret
Pris: 3450,- kr. ekskl. moms. Dette beløb dækker alle udgifter ved kurset, herunder ophold i enkeltværelse på flerdageskurser, gratis adgang i AQUA ved kurser i Silkeborg, forplejning, digitalt undervisningsmateriale m.v.
Tilmeld