REGIONALE KURSER I DIT LOKALOMRÅDE.

Få et kursus tilrettelagt efter jeres ønsker ud til dig på skolen. Det eneste du skal gøre, er at vælge et emne for kurset, der passer til jer, samle nogle interesserede, og kontakte os. Så sørger vi for resten.

Jo flere deltagere, jo lavere pris pr. deltager

Kendte faciliteter gør det nemt at overføre direkte til undervisningen.

Kontakt Suna Thomsen på sst@fvc.dk for en snak om muligheder og ønsker.

Klik her for at se et eksempel på, hvordan et regionalt kursus kan se ud

 

Kurser for gymnasielærere i biologi med mere

Ferskvandscentrets Kursusafdeling tilbyder nu kurser for gymnasielærere. Målet er at opdatere biologilærernes faglige viden og at hjælpe med til at gøre den nye viden brugbar og inspirerende i undervisningen. Vi har fokus på høj anvendelighed, praksisorienteret undervisning, nye undervisningsformer og aktualitet.

Det er vigtigt at få uddannet nogle gode folk til natur- og miljøområdet, specielt i disse tider med stigende udfordringer inden for miljø, natur og klima. Veluddannede miljøfolk starter med høje krav til underviserne i folkeskolen, gymnasiet og på universitetet. De skal have store faglige kompetencer, gøre undervisningen spændende, anvendelig og aktuel, og de skal være up to date med de nyeste teknologier og teknikker inden for læring og didaktik. Det er den udfordring, vi med vores kurser vil hjælpe med at løfte.

Se vores liste af pt. udbudte kurser her:

Biologi kurser